Zelf vissticks maken

Zelf vissticks maken

Er gaat niks boven Captain Iglo vissticks. Maar wil je eens wat anders? Maak ze dan zelf!

Dep witvisfilets (bijvoorbeeld kabeljauw uit de diepvries) droog. Haal ze door een losgeklopt ei of een beetje melk. Haal de vis daarna door één van de volgende mengsels:

  • Bloem, eventueel gemengd met wat verse kruiden
  • Paneermeel, voor een extra knapperig korstje haal je de vis na de eerste laag nóg een keer door het ei en opnieuw door het paneermeel
  • Smeer de vis van tevoren in met een beetje sambal en wat citroensap. Haal hem dan door wat ei en daarna door paneermeel.
  • Haal de vis eerst door paneermeel, dan nog een keer door het ei en vervolgens door verkruimelde, oude witte boterhammen.
  • Broodkruim van oude, witte boterhammen, vermengd met fijngehakte olijven, knoflook en verse, zeer fijngehakte kruiden.
  • Wat fijner gestampte naturel cornflakes
  • Parmezaanse kaas

Bak ze daarna in wat olie knapperig en gaar. Serveer met aardappels, wortel, broccoli en bloemkool.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*